lørdag 8. oktober 2016

Inspirasjon til interiøret!

NATUR
SKOG - SJØ - LYS

Å pusse opp en hel etasje på ny tar tid, men nå begynner det å ta form! Planleggingen av hvordan alle rommene skal bli har pågått lenge. Og det er jo en spennende prosess når man elsker interiør. Naturen er den største inspirasjonskilden til farger, strukturer og materialer i interiøret. Jeg tenkte å vise dere inspirasjonsbilder til rommene. 

Maling og tapeter er kjøpt og på det ene soverommet blir det en tapetvegg med skog. Elsker det duse uttrykket og rolige fargene i tapeten Vinterskog fra Sandberg. De andre veggene har blitt malt i fargen Demring fra Jotun. Nattbord av bjørkestubber og sorte detaljer til har jeg valgt på dette rommet.


Vi rev ut alt helt inn på murvegg og har bygget alt opp igjen med nye rominndelinger.  Vi har nå fått opp plater på veggene og første strøk med maling er på, så vi er kommet et langt stykke på vei med oppussingen. 

På det neste soverommet er det nå malt med Deco Blue på tre vegger og det blir en lys grå betonglignende tapet på den siste. Betong nattbord og brunspettet fjærlampe i taket for å myke det hele opp.


På et av soverommene nede har jeg valgt Warm Blush fra Jotun på den ene veggen og hvite på de andre. Her blir det sorte detaljer for å røffe opp det litt, så det ikke blir så søtt! Det blågråe fra de andre rommene blir også dratt inn på dette rommet i små detaljer.


Neste soverom er malt med fargen Demring fra Jotun, men her sammen med en blågrå tapet med struktur i. Alle soverommene skal også ha sengegavler, så det er bare å komme igang med produksjonen! :-)


Soveromsgangen og trappegangen skal være med å knyte rommene sammen. Der har vi valgt å male veggene i trappegangen med fargen Linblå fra Jotun og i den lage soveromsgangen skal vi legge en gråbeige tapet med linstruktur. 


Så da er det bare å komme igang med andre strøk på veggene og legge tapet. Dører og foringer i vinduene, gulv og listverk. Og så var det badet nede da! :-)

Alle bilder er lånt fra nett i dette innlegget! 

2 kommentarer:

Rosehagen sa...

Hei Hilde ;)

åååååå så lekkert det ser ut. Skulle gjerne ha vært i det huset ditt og sett ;) Her har vi også en etasje som virkelig trenger fornyelse. Inngangsparti....!! Gleder meg til å se alt ferdig her på bloggen.
Du har en stødig, delikat smak.

God tirsdag i strålende trøndervær ;)Klem fra Ann-Mari

Mia Coman sa...

Hello,
I think you spent Christmas with joy.
I wish that the coming year be a good one!
Sincerely, Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...