lørdag 19. mars 2016

Høna eller egget?

De hvite eggene er inspirasjonen bak borddekkingen idag. Jeg liker å pynte med naturmaterialer. Men høna eller egget? :-) Fjær passer fint sammen med eggene og borddekkingen har fått det naturlige preget jeg liker.Den hvite fjærdekoren som også kan henges på vegg kant fint brukes som dekktallerkener. Disse er kjøpt hos Nyttihus.no. Hvite perleblomster og kattlabbegrener pryder fatene.Det syrlige grønne bladverket til perleblomstene gir farge og liv.Farger og bruk av naturmaterialer, akkurat som jeg liker det! :-)

Lin i duk og servietter og et pelsskinn sklir rett inn med de andre naturmaterialene. Jeg koser meg når jeg kan dekke bord! :-)

2 kommentarer:

Mary Lamb sa...

Very nice!

Gro Heidi Bjørgan sa...

Jeg kom over siden din for litt siden, og jeg falt pladask. Ingenting ( nesten ;-) ) gir meg slik glede som vakre interiørbilder, - og dine tar pusten fra meg. Så vakkert . . .sukk. Jeg slutter aldri å være takknemlig for alle dem som som deler med seg av sin kreativitet og sans for det vakre. Tusen takk til både deg og mange andre dyktige sjeler som generøst deler. <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...