onsdag 27. januar 2016

Hotellstil på soverommet!

Hotellstilen er kommet mer og mer på interiørfronten. Ikke bare på soverom, men på andre rom i huset. Soverommet er det viktigste rommet i huset. Her vil jeg finne ro, avkobling og rekreasjon. De mørke fargene trives jeg veldig godt med. Vi har byttet ut til høye klesskap.Stolen jeg har trekt opp på nytt går også i mørke farger og har funnet plassen sin her inne.  Med mørke farger på vegger og interiøret, kommer sengen med lys sengegavl og mine lyse arvede nattbord mer frem og i fokus. 


For det er jo sengen som er det viktigste i dette rommet. Noen puter og et fotteppe pynter opp, samt litt pynt på kommoden.Her lader jeg batteriene i rolige omgivelser. Og hva er vel ikke bedre enn å våkne om morgenen med denne utsikten utenfor soveromsvinduet?!


Jeg elsker å stå opp til soloppgang. Så mange herlige øyeblikk i det solen bryter seg opp jeg har fått opplevd. Det gir energi til en ny dag!


Morfars gamle vekkeklokke står på nattbordet. Der står den godt. Den trekkes ikke opp, for da tror jeg ikke at jeg hadde fått sove av tikkingen. :-)


Gleder meg allerede til å finne sengen i kveld! :-)

3 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

så utrolig stilig!! :) Skal pusse opp ett soverom om litt her også, dette var jo herlig inspirasjon :)

Anonym sa...

Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt klesSkapet og hvilket merke det er
Mvh
SOLVEIG

Har en drøm sa...

Dette er lekkert!
Så digg å legge seg der om kvelden, og for ikke å snakke om - å våkne der!! ♡
Du er flink :)

Ha en fin søndag :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...