mandag 22. juni 2015

Innvielse av vår nye pergola og brygge!

Ingenting er som å samle gode venner og hva er vel ikke bedre enn å innvie vår nye pergola og brygge på en solskinnsdag?! :-) Lørdagen våknet vi til strålende sol og blå himmel. Og det har heller vært lenge i mellom disse dagene i mai og juni.


Så flere timer på båttur om dagen og venner på grilling på kvelden gjorde helgen perfekt! Og jeg fikk jo stæsjet litt med puter og planter. :-)Vi har igjen litt beplantning rundt bryggen og etterhvert beising. Området rundt blir forhåpentligvis grønnere i løpet av sommeren også etter all gravingen vi har gjort. Planen er også å sy trekk til madrasser i sittegruppen. 


Vi skal legge gjennomsiktig tak, men inntil videre har vi et solseil som tak. Det funker det også. Bryggen er jo mest i bruk på finværsdager.

 


Det skal sies at jeg har plukket mang en stein for å holde sandstranden fri for de. :-) Badingen har uteblitt ennå! Men du slipper ihvertfall å tråkke på en stein.


Jeg elsker buksbom og har selvsagt plantet noen her på brygga. Liker den runde formen mot de firkantet frostfrie pottene.Faklene laget flott stemning utover kvelden! Og det var full stemning i bakgrunnen av bildet også! :-) En vellykket kveld i Bjørkli Søndre!


Det var også en flott stemning utover innsjøen når siste gjest hadde dratt!

2 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

så utrolig flott det ble!!! Knallfint!! og ønkser meg ikke hytte ved sjøen noe mindre nå.. :P

syns jeg kjente igjen litt av interiøret også ;) IKEA har mye fint :)

Ha en flott uke :)

Misstravelina sa...

Hei!

Så stilig! Digget pergolaen din, og selvfølgelig bryggen og stranden. Veldig fint, fikk mye inspirasjon her :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...