tirsdag 28. april 2015

Foto-tur til storbyen Paris!

Lenge har vi planlagt det og forrige helg gikk drømmen i oppfyllelse. Sammen med min datter på snart 20 år reiste vi til storbyen Paris. Vi deler samme foto-interesse og sammen gikk vi rundt som skikkelige turister. Med kameraet i hendene, kamerabag og ryggsekk skled vi rett inn. 


Foto kom foran shopping, selv om noen interiørbutikker ble plottet inn på ruten vår. Uansett hvor man snudde seg var det alltid noe flott å ta bilde av. Eiffeltårnet stod selvsagt på planen og det er først når man kommer på nært hold at man virkelig skjønner hvor praktfullt det er! 


Mange bilder ble tatt på 4 dager og jeg vil selvsagt dele disse med dere. Inntrykkene, opplevelsene og alt det flotte vi så er virkelig inspirasjon jeg tar med meg over i interiør og kreativitet. 


Parkene rundt Eiffeltårnet var flotte og selv med mange andre turister rundt seg kjente man den rolige og avslappende atmosfæren. 


To dager var vi innom Eiffeltårnet på runden vår. 


Vi valgte å ikke ta turen opp i tårnet, men heller se utsikten mot Eiffeltårnet fra den 59 etasjer høye skyskraperen Tour Montparnasse. Fantastisk utsikt over hele byen og mot tårnet.


Det var virkelig verdt turen dit. Litt vind, men sol og blå himmel. 


Høydeskrekk ingen problem. Den glemte man med en gang man så utsikten!


En skikkelig foto-tur ble det og jeg vil gjerne vise dere flere bilder. 


Det er helt utrolig hvor mye flott arkitektur det er å se på i Paris. Vi lagde oss ruter hver dag for hvor vi skulle gå.Ingen tur til Paris uten å gå innom Laduree og velge i et hav av nydelige makroner. De smakte ekstra godt der vi satt på en fortauskant ved Notre Dame.


Dette hadde min datter drømt om i alle år og komme hit for å se og oppleve Notre Dame.


Kjærlighetslåser var det nesten overalt på bruene. Litt av skue.


Innom Louvre var vi også.


Alle parkene rundt omkring var fargerike i april.Vi fikk hvertfall gått mye. Men alt det fantastiske vi fikk se da. Med et gatekart i lommen, var det lett å komme seg rundt i paris.Et lite sjarmerende hotell lå vi på, ca 10 minutters gange fra Eiffeltårnet.


Det skal sies at det ble heller lite shopping. Det eneste jeg kom hjem med var to lipgloss kjøpt på taxfree Gardermoen på vei hjem og noen makroner :-) Men jeg kom hjem med gode minner og opplevelser, delt med min kjære datter! <3

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...