søndag 4. januar 2015

Ut med jul og inn med nytt speil!

Da er julen pakket bort og det føles nakent med det samme! Som ellers med skifte av årstid eller høytid får man gjort om litt på interiøret. Speilet jeg lenge har ønsket meg har flyttet inn og fått plass på konsollbordet vårt. 


Den blanke Kartell bourgie lampen er også flyttet på. Jeg får prøve med frem litt på hvordan jeg vil ha det her. Planen er å lage en moodboard for hvilket uttrykk jeg ønsker på stuen. Jeg er moden for litt forandringer og farger.


Sammen med det blanke konsollbordet og speilet har jeg satt trelysestaker. Det gjør seg alltid med levende materialer sammen med alt det blanke. Det gir også interiøret mer dybde og mer levende og spennende.


På jakt etter noen nye grønnplanter nå, så blir stuen litt mer levende også. Deilig med litt forandring! I morgen starter hverdagen på igjen etter lang juleferie. Det blir godt det også! :-)

2 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Jua er på vei ut her også :) og jeg er også veldig fan av å fylle på med litt grønne planter på nyåret :) er ikke helt klar for tulipaner og perlblomster riktig enda :)

Og såmå det jo ominnredes litt og males litt ;)

Hverdagsliv det gode liv sa...

Godt nytt år! Ja, snart er jula over her i huset også, men vi venter til helga med juletreet og pepperkakehusene :o) Grønne planter er herlig å fylle opp tomrommene med, men samtidig er det faktisk veldig godt å få "puste" litt med mindre pynt en stund :o) Herlig kveld til deg! Klem fra Nina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...