mandag 26. mai 2014

Tema G R Ø N T på terrassen!

Hvert år er det forandringer ute på terrassen. Puter forandres og nye fargevalg skal taes. Blomster og planter skal handles. :-) Det blir naturens farger og materialer som blir årets valg. Grønne busker og planter, bambus lampe og kurver, lin puter og duker vil være noe av det som skal pryde terrassen vår i sommer.Et putetrekk med blader på ble sydd på fem minutter idag og fylt med en dunpute. Det blir nok den eneste puten med farge på ute på terrassen i år. Resten av putene går i creme og beige.


Håper på en herlig sommer med mange flotte kvelder i paviljongen.
  'Let's shine together!'


Noen flotte palmer fra Mestergrønn er de nye tilskuddene til sommerens grønne terrassetema. Sammen med bambuslampen blir det en herlig miks.Det begynner å spire godt i blomsterbedene også. Hosta planter i mange ulike varianter har vi. De er alltid dekorative. Dessverre har en del av nåletrærne sagt takk for seg etter vinteren. Kulebuksbom står på handlelisten sammen med flere palmer, Bambus, Hortensia og noen stauder. I neste blogginnlegg skal dere få se fra sittegruppen vår. 
Stikkord: Grønt! :-)

2 kommentarer:

Hjem & Glede sa...

Å så grønt og skjønt!
DEN vakre utsikten dere har!
Nydelig oase.....lekkert som ALT annet du finner på kjære Hilde.

Ha en flott uke.

God klem
Camilla .

Gårdsjenta sa...

Herlig mange fine grønnfarger :) Og flotte puter! Her har symaskina streika, så må enten reparere eller finne meg ei ny.. men reparasjon av symaskin var visst ikke det enkleste å finne noen til å gjøre...

Ønsker deg en fin dag videre :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...