tirsdag 27. mai 2014

Klar for terrasseliv!

Selv på en grå dag går det an å pynte litt ute på terrassen. To herlige flotte bambuskurver ble med hjem fra Keiserens nye trær. Flotte å ha alle puter og pledd i når man ikke bruker de og de er så dekorative å ha stående frem til som en del av interiøret ute.


Herlig med naturens innslag på terrassen! Bruk av levende materialer i interiøret gir en flott dybde både ute og inne. De store lysestakene og de hvite lanternene hengende over bordet er også fra Keiserens nye trær. Du finner så utrolig mye i nettbutikken og mange flotte nyheter.


I flere år har vi hatt bordene stående som et kvadrat, men i år blir de nok stående som langbord. Deilig med litt forandring! :-) Sammen med alle de grønne plantene og palmene blir det hvite blomster denne sommeren på terrassen.


En ny hetebølge skal komme over Trøndelag de nærmeste dagene, så jeg gleder meg til deilige dager på terrassen. Vi er klare for terrasseliv! Mai har vært en herlig måned her hos oss. Mye fint vær og ingenting kan slå våren! Å våkne til fuglesang hver morgen er ren luksus!Duften av naturen når du går ut om morgenene setter igang alle sansene og man føler seg fri som fuglen! :-) Det er bare å nyte!

6 kommentarer:

Vera Eriksrød sa...

Åh, så nydelig terrasse! Delikate valg av interiør! Skjønner at dere koser dere her på sommeren! Ønsker deg en strålende uke! : )
Klem fra Vera

Frk Elton sa...

Så nydelig du har møblert og stasjet terassen din :) Kjempe lekkert! Kunne lett sittet der en varm sommerdag :)
Hva slags planter er det som står i de to firkanta pottene? veldig stilige i allefall :)
klem

MissMette sa...

Koselig her hos deg :)
Nyt sommerdagene som
kommer - klem fra Mette

Anette Willemine sa...

En herlig plass hos deg :) Her ser det deilig ut å tilbringe late sommerdager og kvelder med hyggelig prat rundt bordet! Du er så dyktig på å lage en inviterende atmosfære. <3

Håper du ellers har fine junidager!

Klem,
Anette Willemine

Notre de Maison sa...

Så flott! Likte veldig godt lyktene du har i taket, mon tro om jeg ikke må få meg noen slike. Ha en fin kveld!

Hverdagsliv det gode liv sa...

Lekkert, lekkert og med den utsikten og et glass med noe kaldt i er det bare å nyte ser jeg :o) Du skulle virkelig ha sendt inn bidraget til NIB!! Ha en herlig pinse videre! Klem fra Nina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...