søndag 6. april 2014

Skal du på Trondheim Designevent?

Dette har vi ventet lenge på her i Trondheim. Det er bare å sette av helgen 26.- 27. april, for nå skal Trondheim settes på designkartet. Under eventet vil vi få møte etablerte og ledende nasjonale designere som deler sin kunnskap med oss om de siste trendene innenfor ulike designsjangre. Dette vil skje på Clarion hotell og kongress, Trondheims mest spektakulære designhotell. Fra Skybaren kan man nyte langreiste bobler og kortreist mat mens man skuer utover Trondheimsfjorden og byen. 
Gå inn på hjemmesiden til Trondheim designevent og les om alt det spennende som skjer denne helgen og meld deg på! Dette vil du ikke gå glipp av! :-) 


Det er også et eget bloggevent i forbindelse med Trondheim designevent. En magisk tur til Stokkøya for spesielt interesserte med en ekstra forkjærlighet for blogging av interiør, arkitektur og design. Ekstra spennende er det at NIB jentene skal bli med på turen! :-)

1 kommentar:

Anita Lindholm sa...

Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...