søndag 24. november 2013

Før og etter i gangen!

Når man rydder i tusenvis av bilder på pc'n dukker det opp en del gamle bilder. Tenkte å vise dere noen flere før og etter bilder. Denne gangen fra den ene gangen. Når man starter med slike utgangspunkt kan det bare gå en vei og det til det bedre. :-) (FØR bildene er tatt med et dårlig mobilkamera.)


Gulv og lister ble skiftet, veggene malt opp og dobbeldør inn til stuen ble satt inn! Siden det etterhvert blir gjort om på rominndelingene her i soveromsgangen venter vi med å skifte dørene. Det blir to døråpninger færre her etterhvert.


Åpningen fra gangen til gjesteinngangen valgte vi å ha uten dør og bare en åpning! Det er når man ser på gamle bilder man blir minnet på hvor mye man har gjort og hvor store forandringene er. 


Her har det blitt full vinter over natten! Skikkelig vinterstemning nå ja! Nå skal jeg ute og ta litt bilder av helgens prosjekter. På trappen til gjesteinngangen står det to gjør-det-selv trær laget av bjørkegrener! :-) Lysene har kommet på og er klare til å stå tente i adventstiden! Kommer bilder i morgendagens blogginnlegg! 

4 kommentarer:

Janne sa...

Himalaya, noe så lekkert!!
God søndag til deg!
Klem fra Janne

Dronninghuset sa...

oj,
så flott og hvilken flott lysekrone...
herlig.
ønsker deg en strålende fin ny uke
klem TOVE

Byfrua sa...

Så gøy å se på før og etterbildene du har lagt ut. Vanvittig forskjell:)). Veldig fint dere har fått det. Forandring fryder virkelig.
Klem Veronica

Blåbærtua sa...

Wow for ein forskjell:))fantastisk!
Fin ny veke til deg!
Klem fra lillian

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...