fredag 11. oktober 2013

Endelig nytt sofabord i hus!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Et nytt sofabord har stått på ønskelisten i flere år nå! Og gleden er stor over å endelig fått det i hus! Vi har kikket lenge, men ikke helt funnet det rette. Bordet ble egentlig et impulskjøp igår! :-) 


Impulskjøp i den forstand at når husfruen kjørte ut igår hadde hun ingen plan om hverken å se på eller kjøpe et bord! Skulle jo bare innom å se etter noen eggeglass og endte opp med et bord! :-)


Husfruen tenkte at med det samme hun var der kunne hun kikke på et bord vi hadde sett oss ut. Spurte bare sånn forsiktig om det var bestillingsvare. De hadde to bord på lager fikk hun høre! Plutselig var et av bordene solgt! :-) 


Kunne ikke blitt mer fornøyd! Og bordet passer godt til konsollbordet og sidebordet vi har fra før! Deilig med forandring i stuen! Under bordet ligger inspirerende bøker til pynt og lett tilgjengelig for å lese i!


Husfruen har også noen andre planer for stuen, men det skal jeg fortelle dere om senere! :-)


Mange flotte detaljer på bordet! Fargen i treverket gir liv til rommet. De små forhøyningene på bordhjørnene gjør seg også!Impulskjøp på noe man ønsker seg er ikke så aller verst! :-) 

2 kommentarer:

Schwarzwaldmaidli sa...

Spontaneous purchases are usually the best. And the new coffee table looks very nice.
Greetings from Germany

ingridsboble sa...

Så flott!
Kjenner den følelsen av å endelig finne "det rette", uansett hva det gjelder i grunn - herlig følelse!
Nyt det nye bordet, og resten av helga!
Klem fra Ingrid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...