onsdag 7. august 2013

Hvordan glede et interiør-hjerte på båtferie!

I båten har fruen pakket med flere sett av duker og en haug med ulike servietter! Ikke mye som skal til for å glede et interiør-hjerte! :-) Kjekt å ha til borddekking! Det brukes lengre tid på å dekke opp et bord enn det tar å innta selve måltidet! :-) Dokumentasjon er jo også viktig! Det blir tatt bilde av alt! :-)

 
Puten med kryss i hvitt og blått ble sydd til båtferien vår! De stripete putene fra Lexington er sommerens nye tilskudd til putesamlingen! Hele 10 pynteputer ble med på båtferie, for fruen klarte ikke å la noen være igjen hjemme! Og kan man noen gang få nok puter? :-)

 
Fruen fant også servietter fra Søgne home med samme kryss som på puten og de MÅTTE selvsagt bli med! Det er så koselig å dekke bord og i ferien har ulike duker og servietter vært flittig brukt! Det er mye mer praktisk i en båt og bruke engangs tallerkener, kopper og bestikk, men ikke i nærheten så flott og ikke like bloggbart! :-)
 

 
Skjærefjølen fra Nicolas Vahe' er kjekk å bruke, men også veldig dekorativ! Gode oljer og krydder brukes alltid til all slags mat! Vi har koset oss som bare det på båtferie med flott natur, herlige mennesker, god mat og drikke, mange opplevelser og ikke minst interiør på tur! :-)
 
 
Allerede planlegges neste sommers båtferie! Sommer og båtliv, det er livet! :-)

3 kommentarer:

Monica sa...

Ser helt herlig ut :)

Nyt dagen klem Monica

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Du kan dette med å gjøre det koselig rundt deg :)
Er ikke noe båt menneske egentlig, men en uke i Kroatia på øyhopping, var bare helt fantastisk. Skjønner godt at du koser deg på sjøen i fint vær og med herlig interiør rundt deg :)))

Fortsatt fin onsdag
Klem Heidi

Aflekt Home sa...

Hei du! :) Tusen takk for så koselig kommentar på bloggen min! Det varmet et interiørhjerte ;)
Så flink du er å gjøre noe større ut av båtferien. Det må jeg si. Virkelig gjennomført, nydelig og maritimt! Fikk lyst på båt selv ;)
Klem til deg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...