torsdag 29. august 2013

Bryggeliv i Bjørkli Søndre!

Vi har hatt noen flotte dager med sol her i Trøndelag de siste dagene og sommerfølelsen har sittet i kroppen fortsatt! Båtliv er en stor del av livsstilen vår på sommeren og vi har mange flotte dager på sjøen! Bryggen vår har vi ikke fått brukt like mye i sommer! Det er deilig å ha en egen brygge rett nedenfor huset! 


Vi bruker de samme putene som i båten til å pynte på bryggen. Vi trenger jo de ikke to plasser samtidig! :-) Og når de ikke er i bruk ute, oppbevarer vi de i båten!


Det er god plass på bryggen og det er kjekt med en sittegruppe stående her! Utsikten fra bryggen er fantastisk og speide utover! Det gir en ro i kroppen og sitte her nære vannet! Spesielt på slike dager der solens stråler glitrer i sjøen!


Det er bare å nyte slike dager! Det er så få av de og sommeren har gått så altfor fort! Det er aldri gøy å ta opp båten på høsten og vite at det er mange måneder til våren og ny båtsesong er her igjen! Når man tar bort det som er en del av livsstilen blir det et tomrom der! Men vi har jo noe å se frem til gjennom vinteren! :-)'Stars and stripes' er fint å dekorere med! Jeg har aldri vært glad i å bruke blått i interiør, men i båt og på brygge er det helt naturlig! Det hører jo til båt og bryggeliv! 

4 kommentarer:

Romantiske Stinemor sa...

Vakkert du har det!!:-)

Monica - Barkeblikk sa...

Nydelig uteplass!

Gårdsjenta sa...

nydelig bryggeplass da! det må være en liten drøm :)

Hjem & Glede sa...

Hei søde!
Som å titte i det nydeligste interiørblad her hos deg......du har SÅ sansen og bildene er nydelige!
Ha en flott helg snart!
Herlige dager nå.....snart kommer regnet til oss......

God klem
Camilla .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...