fredag 14. juni 2013

Et rom i hagen!

Terrasseliv håper jeg det blir mye av i sommer! Og på solfylte dager kan man få litt skygge under taket på paviljongen! Eller rettere sagt tak over hodet på regnfulle dager! :-) Taket på den revnet den siste helgen den stod ute i fjor høst, så i år måtte vi ha et nytt et!
 
 
De grønne nyslåtte plenene gir en flott ramme rundt terrassen! Marikåpe vokser det masse av på blomsterengen nå og gir en frisk farge på bordet! Lyse puter i sofagruppen hører sommeren til! :-)

 
Terrassen har også fått et friskt nytt strøk med terrassebeis! Vi bruker fargen Nordisk tre! Den trives vi godt med her ute! I pottene har jeg plantet stauder i år! De kan jeg plante i bedene mine til høsten!

 
Lyskronen har kommet på plass i år også! Flott på sene sommerkvelder og i solens stråler om dagen!

 
Så det er bare å håpe på mange flotte dager og kvelder i paviljongen! Det er deilig å sitte ute og nyte utsikten vår!

 
Da er det snart helg igjen! En uke har snart gått allerede siden bloggtreffet her på småbruket! Kunne ønske jeg kunne stille klokken tilbake en uke! Bloggtreffet gikk så alt for fort! :-) Ønsker dere alle en riktig avslappende helg!
 

5 kommentarer:

Brunt sukker sa...

HEI PÅ DEG SØTE HILDE:)
Å SÅ HERLIGT
MÅ VÆRE EN NYTELSE Å SITTE DER
KOS DEG I HELGEN
KLEM ELI:)

Lottemora sa...

Så nydelig denne uteplassen deres altså! Såg ut som dere hadde det kjempekoselig på bloggtreffet. Skulle så gjerne vært med, men det kræsja med bryllupet til bestevenninna mi. Men kan jo hende jeg plutselig stikker innom en dag senere vettu.

Klem
Lottemora

Rosehagen sa...

Hei Hilde;)
Det er så nydelig oppe hos deg;) Det uterommet ditt passer så godt til resten. Vakkert;) og gjennomført;)
Her er det sommermarked på Bakklandet i helgen. Marmelade, puter etc er pakket. Nå er det bare å håpe på værgudene slik at vi får litt sommer i morgen og søndag;) Gøy blir det uansett!!

God helg til deg;)

Klem fra Ann-Mari

Toril sa...

Heeelt nydelig!
Du har det så gjennomført du :)
Nyt sommerdagene på den deilige terassen!

Klem :)

Åkerkanten Blogg sa...

Hilde :-)) du har det så utrolig fint!! For en plass! Her får dere mange fine kvelder. Riktig god helg :-)) . Ja tenk en uke, skulle gjerne tatt en repetisjon av den dagen! Herlig dag! Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...