søndag 9. juni 2013

BLOGGTREFF I BJØRKLI SØNDRE!

Etter dager og uker med forberedelser var det endelig duket i går for bloggtreff her i Bjørkli Søndre! Været er det eneste man ikke kan styre og værmeldingen meldte regn hele dagen. Men da det nærmet seg klokken tolv og gjestene kom, så lysnet det opp! :-) !
 
 
Etter å fulgt veibeskrivelsen som endte over en ferist og opp en gårdsvei pyntet med sommerblomster, ble gjestene tatt imot på terrassen med eplecider i glassene!
 
 
For oss alle var det noen nye ansikter og noen kjente! Stemningen for dagen ble allerede satt ute på terrassen! Mye glede og latter blant disse flotte damene!
 
 
Med regndråper i luften ble det omvisning inne! Praten gikk hele tiden og damene ruslet rundt inne og ute på småbruket! Inne i traktorgarasjen kom alle til dekket bord! Alle hadde med seg forskjellig sommermat og til bords kunne vi nyte de lekreste retter!
 
 
Til kaffen spiste vi rabarbrapai og makroner med bær og krem! Nytelse! :-)
 
 
Vårt garasjeanlegg har tidligere vært sauefjøs og sau er temaet som går igjen her i traktorgarasjen vår! Skinnfeller på stolene og et saueansikt på serviettene passer fint på et bloggtreff! :-)
 
 
Bordet ble dekt med dekktallerkener og Husbondens farmor sitt gamle servise! Gamle flasker som har vært i familien i to generasjoner ble fylt med liljekonvall og hvite syriner!
 
 
70-talls lampen som mine foreldre hadde i min barndom henger nå i traktorgarasjen! Maten ble servert i fra den gamle vognen dere ser i bakgrunnen!

 
Vedveggene jeg har laget er en fin bakgrunn i den rustikke garasjen vår! All lagringsplass vi har her ute er skjult bak vedveggen og de lyse lerretene vi har hengt opp! Kjekt når garasjen kan brukes til flere formål! :-)

 
 
Dagen gikk så alt for fort og vertinnen må nesten se på bildene for å oppleve dagen på nytt! :-) Timene fløy avgårde i godt selskap! Nye bekjentskaper ble knyttet og man ble enda bedre kjent med de man hadde møtt før! Nå gleder vi oss alle til vi møtes igjen! :-) Her er noen av de inspirerende damene!
 
 
Da vil vertinnen takke alle mine gjester for en flott dag! Mye latter og glede spredde seg på småbruket! Dere gjorde dagen helt fantastisk! Så koselig å åpne dørene for dere! :-)
 
 
(De to siste bildene er det Vibeke fra Bengtgarden som har tatt!)
 
Oppdatert liste over bloggerne som kom finner du under her! Der finner dere sikkert flere bilder fra bloggtreffet! På instagram finner dere også bilder under #bloggtreffpåbjørklisøndre! I neste innlegg kommer det flere bilder fra bloggtreffet! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 kommentarer:

Jannike Opland sa...

Takk for en uforglemmelig dag som ga masse masse inspirasjon! :) Du har et vidunderlig hjem :-)

Hverdagsliv det gode liv sa...

Tusen, tusen takk for et helt herlig opphold hos deg! Det var kjempekoselig å treffe deg og alle de andre flotte damene :o) Så heldige vi er som fikk komme å se ditt nydelige hjem! Gleder meg til vi treffes igjen! klem fra Nina

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Fantastisk hva dere har fått til her Hilde:)))Ser dere hadde en herlig dag:))Inspirasjon for oss andre bloggere dette!

Klemmer Vibeke

Har en drøm... sa...

Så utrolig koselig:))
Tipper dere storkooosa dere ja!
Og så flott du hadde stelt i stand, flinkis ♥

Rosehagen sa...

Hei;)
Tusen takk for en herlig og inspirerende dag;) Flott dame med et vakkert hjem;)Ønsker deg en super uke;)

Klem fra Ann-Mari

-og Hilde, det arbeidsrommet ditt............helt nydelig;)

Lindas Lille Leilighet sa...

Så utrolig fint du har pyntet og ordnet det!:D Synd det ikke ble strålende vær, men pytt! Så lenge selskapet var supert gjør det ingenting:)) Virker som dere har hatt en kjempefin dag!

Hjem & Glede sa...

Å så utrolig flott innlegg!
Bordet var bare helt magisk!!!
Og DU....SÅ vakker du er!

Tenker dere koste dere massevis ja!
Takk for at du delte.
Nå må du slappe av og ha en flott uke min vakre bloggvenninne.

Klem klem KLEM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...