onsdag 8. august 2012

Reisebrev fra båtturen i Trondheimsleia!

Med noen dager fri tok vi opp nybåten på henger fra innsjøen der vi bor og kjørte ut mot det store havet! :-) Båten fikk vi på sjøen og kursen gikk ned Trondheimsleia mot Møre.
 
 

Første målet var Ertvågøya og hyttebesøk! Vi kom frem til dekket bord med reker og krabbe! Dagen etter våknet vi til sol og blå himmel og da er det deilig å ta ned kalesjen på båten.Nybåten er litt større en den forrige og sittegruppen i båten er anvendelig både når man kjører og når man ligger i ro! Man kan snu seteryggene på fremsetene og da får man en stor sittegruppe bak.


Putene måtte selvsagt være med på tur. Puter og duk gir koselig stemning i båten. Bordplaten kan slåes sammen og har da koppholdere på den ene siden. Praktisk når man er i bevegelse!Fem dager var vi på tur og vi var innom familie og venner på hytta og flere båthavner i Trondheimsleia. Siste natten lå vi i båthavnen på Knarren på Hitra. En koselig kveld i båten med min kjære! Spekemat, ost og kjeks og en flaske vin! En fantastisk kveld!
I cabinen har vi plass til overnatting! Sengeteppet  med stjerner som ligger over dynene kan man også ha den andre veien. Da er det blått med lyse stjerner!


Etter en god natt søvn var det på tide og vende snuten hjemover. Fem flotte dager hadde vi hatt og vi hadde nesten ikke lyst å dra hjem igjen.
En fantastisk tur er over! Den dagen vi reise var det litt mye vind og bølger, men den dagen ble fort glemt på finværsdagene. Så mye fint og se og oppleve! Naturen er fantastisk! Og se solen gå ned er virkelig balsam for sjelen. Livet er herlig! Det å ta til seg inntrykkene og nyte øyeblikkene gjør meg lykkelig! Og med verdens flotteste skipper ved min side går det ikke an å bli mer lykkelig! :-)


6 kommentarer:

Hjem og Glede sa...

Sukkkkk....kjære skjønne Hilde!
For en tur og for en flott båt..... og interiøret da...snakk om å være flink med detaljer...det er DU det!
Å så fint å kose seg sammen i ro og fred avogtil...det er vi altfor lite flinke til,men så er jo ikke guttaboys så " store" enda....
Hvis vi har barnevakt en sjelden gang noen timer eller så...ja,da vet vi ikke hva vi skal finne på...hi,hi...så da pleier jeg å si at vi kan sitte i bilen og "kline" litt....ha,ha,ha...

Vel nydelige bilder min venn,hilse skipperen og si at båten er rålekker!

Smil og god klem
Camilla.

ynde sa...

Så deilig det ser ut ☺ håpar du har fått bildene eg sendte til deg. Ha ein fin dag, klem Kjersti

MissMette sa...

Hei Hilde :)
Så fantastiske herlige bilder ღ og for en fin båt dere har ღ flotte farger og fint innredet med maritime farger ღ Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Har en drøm... sa...

Så fantastisk!!
Og for en flott båt:)
En slik en er drømmen til min mann og, men jeg er ikke så glad i sjøen... men det er vel noe man kan lære seg:)

Ha en fin fin dag:)

Hjem og Glede sa...

Bare innom for å ønske deg en vidunderlig helg Hilde!
Håper du har det bra!

Smil og god klem
camilla.

Thelma Louise sa...

så herlig..) og så lekkert..til lands som til vanns hos deg.:))

skrabbis med nyt lekker båt.:)

KLEM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...