søndag 6. mai 2012

Den store dagen er her!

Da er alt pyntet og klart til konfirmasjonsfest! Endelig er dagen her! Skjorter, bunader og dresser er klar! Ikke ofte man ser konfirmanten i dress! Han blir så fin med sort dress og turkis Moods of Norway skjorte og slips! Været er med oss her fra morgenen av! Sol og lettskyet! Det er ikke å forakte da det ble meldt snø her i trøndelag i helgen! For jubilanten betyr snø lykke! Han bor på ski hele vinteren i skisenteret her vi bor. Det året han ble født kom det over en meter snø den natten i oktober. Med snø i luften i helgen må det bare bety lykke!Det har vært travle dager med å få på plass alt, men nå er vi i rute! Kun å få på seg finstasen nå! En stor takk til mormor som stiller huset sitt til disposisjon! Alt ligger til rette for en flott dag!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Gratulerer med konfirmanten! Vakkert dekket bord. :)

Blåbærtua sa...

Til lykke med den store dagen:)så utruligt fint dekka bord,eleganse og stil over det:)
Stor dag det,kjekkt med ein slik feiring av en flott konfirmant:)

Lottemora sa...

Så lekkert bord du har dekket. Til lykke med konfirmanten og ha en fin søndag

Klem
Lottemora

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Oj, så nydelig dekket bord! Lekkert og klassisk, nydelige farger, og passe til en stolt gutt! Tnker dere har hatt en flott dag, og koser dere ennå. FLotte bilder! Klem

Hjem og Glede sa...

Hei igjen du flinke Hilde.
Vet jeg gratulerte i går,men nå er jeg bare innom for å ønske vel overstått..
Tenker det har vært en flott dag!

Nyt sofaen nå!
God klem

Thelma Louise sa...

Så flott bord.:)) tenker han var stilig i dress....og phu....for en helg dere har hatt..skjønner du er sliten ja....to dager etter hverandre...nyt dagen og slapp i hagen med litt rekerasjon i morgen..)) vel fortjent.:)

Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...